Skip to main content

Bistroset

De Bistroset van Balkonstudio

Wanneer je een lekker plekje nodig hebt om te ontspannen met een hapje of een drankje, of juist wanneer je tuingereedschap uit het zicht wilt opbergen dan is deze bistroset perfect geschikt voor jou!

Met een eenvoudige beweging schuif je de rugleuning uit tot een tafel waar je heerlijk aan kan werken of dineren. Als je de zitting open klapt is er veel opbergruimte voor bijvoorbeeld een zak potgrond of een kratje bier.

Bekijk hier de bistroset.

De multifunctionele bistroset is een tafel en bank in 1! Gemaakt van 100% gerecycled hout. Dit product kan zowel binnen als buiten op het balkon of in de tuin gebruikt worden. Het compacte formaat van deze bistroset maakt het een ideale toevoeging tijdens een gezellige borrel of barbeque in de tuin of op het balkon

Formaten bistroset

Wij hebben de perfecte bistroset voor elk formaat balkon. Met een tafel, bank en opbergruimte is deze set zowel praktisch als stijlvol. Het meubilair is gemaakt van hoogwaardige materialen en is geproduceerd om lang mee te gaan. Momenteel hebben wij de bistro set in vier verschillende maten zodat hij geschikt is voor elke ruimte. Of je nu een klein of groot balkon hebt, wij hebben de perfecte set voor jou!.

Bistroset large

Onderhoud van de bistroset

Om dit meubel in topconditie te houden, raden wij aan minstens één keer per jaar het meubel te behandelen met onze speciale onderhoudsolie. Deze is super gemakkelijk aan te brengen en kan gewoon besteld worden in onze webshop of bij de praxis!

Aankleding van de bistroset

Met onze outdoor maatkussens kun je de bistro set het hele jaar door eenvoudig aankleden. We hebben momenteel verschillende maten kussens die allemaal opvouwbaar zijn en gemakkelijk in de kist van het meubel kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt! De kussens worden geleverd met ritsen zodat de hoes gewassen kan worden in de wasmachine, zorg ervoor dat je de hoes niet wast boven de 30 graden.