FAQ

Meest gestelde vragen

We hebben op de pagina maatwijzer een stappenplan voor u gemaakt. Klik hier om daar meteen naar toe te gaan.

De balkonsets zijn er in vier verschillende breedtematen: 60, 85cm, 95cm en 105cm. De hoogte en diepte zijn allemaal gelijk. Bekijk de maatwijzer voor meer details.

Je ontvangt bij je bestelling een welkomstbrief met de drie stappen om het meubel te installeren. Dit duurt slechts drie minuten. Je hebt geen gereeschap nodig. Toch nog vragen? Neem contact met ons op.

Voor elk balkon vanaf 60 centimer diep hebben we een geschikt meubel. Je dient zelf rekening te houden met rondingen / hoeken op je balkon alvorens je een bestelling plaatst. Zie pagina: maatwijzer.

Geen, we hebben het meubel zo ontwikkeld dat je alles met de hand kan bevestigen. 

Door blootstelling aan verschillende weersomstandigheden kan je balkonset verkleuren en het zwaar te verduren hebben. Daarom adviseren wij je om twee keer per jaar het meubel met balkonstudio houtolie te bewerken. Lees voor gebruik de instructies.

Voor onze 3in1 balkonset en plantenbakken gebruiken wij 100% gerecycled hout of PEFC gecertificeerd hout. De herkomst van het gerecyclde hout is bijvoorbeeld omdat fabrieken het materiaal niet meer kunnen gebruiken

Je ontvangt na de bestelling een bevestigingsmail. Binnen twee weken wordt je product geleverd via een van de bekendere postbezorgingsbedrijven.

Het kan voorkomen dat er een onderdeel mist. Stuur een e-mail naar info@balkonstudio.nl. De missende onderdelen worden zo snel mogelijk nagestuurd.

De producten kunnen binnen twee weken geretourneerd worden (gerekend vanaf ontvangstdatum). Je krijgt alleen je geld terug als de producten ongebruikt en in originele verpakking worden geretourneerd.

Stuur een e-mail met je bestelnummer naar info@balkostudio.nl. Noteer daarbij je eigen gegevens. Je ontvangt het retouradres via de e-mail. Als de producten in goede orde zijn ontvangen storten wij het geld terug op je rekening. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Winkelwagen