Skip to main content

FAQ

Welk gereedschap heb ik nodig?

Geen, de balkonmeubels zijn zo ontwikkeld dat je alles zonder gereedschap kan bevestigen of met het meegeleverde beslag.

Hoe voorkom ik verkleuring?

Door blootstelling aan verschillende weersomstandigheden kan je product verkleuren en het zwaar te verduren hebben. Daarom adviseren wij om een keer per jaar het product te behandelen met Balkonstudio onderhoudsbeits of olie. Afhankelijk van het product. Klik hier voor meer informatie.

Hoe duurzaam zijn jullie producten?

Voor onze 3in1 balkonset en plantenbakken gebruiken wij 100% gerecycled hout. Overige producten worden gemaakt van hout uit duurzaam bosbeheer. Lees de productomschrijving voor meer informatie.

Mijn bestelling volgen

Je ontvangt na de bestelling een bevestigingsmail. Binnen 10 werkdagen wordt je product geleverd via een van de bekendere postbezorgingsbedrijven of via een koeriersdienst. In dit laatste geval wordt er telefonisch contact opgenomen voor het maken van leveringsafspraak.

Mijn bestelling is incompleet

Het kan voorkomen dat er een onderdeel mist. Stuur een e-mail naar info@balkonstudio.nl. De missende onderdelen worden zo snel mogelijk nagestuurd

Tot wanneer mag ik mijn bestelling retourneren?

De producten kunnen binnen twee weken geretourneerd worden (gerekend vanaf ontvangstdatum). Je krijgt alleen je geld terug als de producten ongebruikt en in originele verpakking worden geretourneerd. Stuur een mail naar info@balkonstudio.nl zodat we weten dat het product retour komt. Het adres voor retourzendingen is: Tav Balkonstudio, Grassavanne 106, 5658 EV, Eindhoven.

Hoe moet ik een product retourneren?

Stuur een e-mail met je bestelnummer naar info@balkostudio.nl. Noteer daarbij je eigen gegevens. Je ontvangt het retouradres via de e-mail. Als de producten in goede orde zijn ontvangen storten wij het geld terug op je rekening. De retourkosten zijn voor eigen rekening.