Skip to main content
Pieter Bas

Geïnspireerd door multifunctionaliteit

Wij merkten al snel dat het balkonassortiment zich beperkt tot de standaard klapstoeltjes, bankjes en bistrosets. Terwijl je juist op de relatief kleine buitenruimte comfort en gemak wilt.

Verder lezen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Daarom hebben wij ons laten inspireren door het Tiny House principe waar deze twee samenkomen: namelijk efficiëntie op kleine ruimtes.

Balkonstudio is een startup die zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van balkonproducten. Onze missie is om voor elk balkon een geschikte oplossing te bieden, afgestemd op de unieke behoeften van de gebruiker. Bestaande meubels zijn vaak niet geschikt voor balkons of zijn niet beschikbaar in de juiste formaten. Daarom hebben wij ons toegelegd op het ontwerpen en produceren van producten die specifiek zijn afgestemd op balkons, zodat onze klanten hun buitenruimte ten volle kunnen benutten.

We hechten veel waarde aan kwaliteit en streven ernaar producten te maken die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn. Onze producten zijn ontworpen met oog voor detail en maken efficiënt gebruik van de beperkte ruimte op balkons. Wij streven ernaar om milieuvriendelijke materialen te gebruiken en onze productieprocessen zo efficiënt mogelijk in te richten. We willen dat onze klanten niet alleen langdurig kunnen genieten van hun balkonproducten, maar ook bijdragen aan een groenere en duurzamere toekomst.

Of je nu op zoek bent naar comfortabele zitmeubelen, praktische opbergruimte of decoratieve oplossingen voor jouw balkon, Balkonstudio staat voor je klaar. Ontdek de mogelijkheden die Balkonstudio te bieden heeft en transformeer jouw balkon naar jouw wensen!

Blijf ons volgen want er staat nog veel aan te komen! Ideeën of tips? Laat het ons weten en neem contact op via info@balkonstudio.nl.

balkonbak
Balkontafel balkonstudio
Balkonbak