Skip to main content

We hebben een retourbeleid van 30 dagen, wat betekent dat je 30 dagen na ontvangst van je artikel de tijd hebt om een retourzending aan te vragen.

Voor elke retourvraag kunt u altijd contact met ons opnemen via info@balkonstudio.nl.

Schade en problemen
Inspecteer uw bestelling bij ontvangst en neem onmiddellijk contact met ons op als het artikel defect is, beschadigd is of als u het verkeerde artikel heeft ontvangen, zodat we het probleem kunnen beoordelen en het goed kunnen maken.

Uitwisselingen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt, is door het artikel dat je hebt terug te sturen. Zodra de retourzending is geaccepteerd, kun je een afzonderlijke aankoop doen voor het nieuwe artikel.

Terugbetalingen
We zullen u op de hoogte stellen zodra we uw retourzending hebben ontvangen en geïnspecteerd en u laten weten of de terugbetaling is goedgekeurd of niet. Indien goedgekeurd, wordt u automatisch terugbetaald op het door u opgegeven rekeningnummer. Houd er rekening mee dat het enige tijd kan duren voordat uw bank of creditcardmaatschappij de terugbetaling heeft verwerkt en verwerkt.

Retouradres* is: (Dit is geen bezoekadres)

T.a.v. Balkonstudio

Grassavanne 106

5658 EV

Eindhoven

*Nooit zomaar afzenden maar eerst contact opnemen met Balkonstudio. Dan kan er een ophaalafspraak gemaakt worden zodat de staat van het artikel behouden blijft.